Autómentés, autószállítás Dunakeszin. Számos alkalommal hívnak minket Dunakeszire és környékére. Nem csak autómentéssel, hanem Bobcat, építőanyag, faház, és versenyautók szállításával is megbíznak minket a környéken. Mivel Dunakeszi közvetlenül határos Budapesttel is, így gyorsan tudunk reagálni a környékbeli megkeresésekre is. Azonban a tavasz beköszöntével egyre többen jönnek ki a településre Budapestről is. Mostani írásunkban az autómentés mellett számos tippet adunk, hogy mire figyeljünk, ha kirándulni vagy nagyobb utazásra indulunk gépjárművel.

 

Néhány hasznos adat Dunakesziről és útjairól

Dunakeszi város a Duna bal partján, Budapesttől mintegy 15 kilométerre északra helyezkedik el. Földrajzi helyzetéből adódóan a „főváros, illetve Pest északi kapuja”, és egyben a „Dunakanyar kapuja” is.

Dunakeszi keleti határában húzódik a 2-es főút, amely az E77-es európai főútvonalnak is a része. Dunakeszi útjai közé sorolható az M2-es számozású autóút, és az M0-ás körgyűrű is. A város területén ágazik szét a 2-es főút Fót és Gödöllő irányába.  Dunakeszi útjai aránylag a „nagyon jó” kategóriába sorolhatjuk, ezért azt gondolná az ember, hogy errefelé gondtalanok az autósok. De sajnos nem így van. Számos esetben érkezünk olyan autósok segítsége, akik itt szenvedtek balesetet, robbant le autójuk, vagy egy nagyobb kátyúba hajtva vált használhatatlanná járművük.

 

Mire figyeljünk, mielőtt nyaralása indulunk autónkkal?

Jön a nyár, jön a jó idő és nyakunkon a vakáció. Itt az idő, hogy beszéljünk arról, hogy mit lehet fontos ellenőriznünk autónkon, mielőtt nyaralásnak indulunk vele. Nagyon fontos kiemelnünk, hogy autónk műszaki állapotát rendszeresen vizsgáljuk át, illetve bízzuk szakemberre ennek elvégzését, ugyanis a legtöbb műszaki hiba és egyéb probléma rendszeres karbantartással elkerülhető. A műszaki ellenőrzések számos részét érdemes szakszervizben végeztetni, nem is említve a még garanciás autókat, ahol megadott időközönként kötelesek is vagyunk leadni a járművet. A futómű beállítását évente kétszer érdemes elvégeztetnünk. A téli hónapok alatt, és a rossz útviszonyok miatt könnyen elállítódhat, ami kárt okozhat az autóban és az abroncsokban. A fékbetéteket mindenképpen meg kell közelebbről egy hosszabb út előtt, mivel csak így garantálható, hogy egy vészfékezés esetén rendesen reagál az autónk, ahogyan arra szükség van. Kopott fékberendezéseket feltétlenül ki kell cserélni egy hosszabb út előtt.  A gumiabroncsok ellenőrzése szintén nagyon fontos. Nyáron mindenképpen nyárigumival, vagy négyévszakos gumival közlekedjünk, mert téligumival hosszabb a fékút, ami balesetveszélyes. Ellenőrzése során a sérülések mellett a profilmélységet is ellenőrizni kell, mert a kopott gumi tapadása nem megfelelő. A csomagok, és az utazók száma szerint fontos, hogy ügyeljünk a gumik nyomására. A folyadékszintek ellenőrzése kiemelten fontos. A motorolaj, a hűtőfolyadék és a fékfolyadék ellenőrzése egy hosszú út előtt fokozottan ajánlott, és az utánpótlásról gondolkodni kell. Olajból legyen tartalék a csomagtartóban, de pontosan olyan típus, mint ami a motorban van. Javasolt megvizsgálni, hogy az akkumulátor megfelelően működik-e, szükség esetén cseréljük ki, vagy töltsük fel. Érdemes megnézni, hogy az ablaktörlők még rendben vannak-e, és hogy a szélvédőmosó elegendő e. A hosszabb utak előtt elengedhetetlen, hogy ellenőrizzük a biztonsági felszerelések meglétét. Legyen az autóban elsősegélydoboz, pótizzók, elakadásjelző háromszög, és sárga fényvisszaverő mellény. Emellett mindig legyen nálunk pótkerék, és szerszámosláda defekt, vagy lerobbanás esetére. Legyen nálunk elég folyadék, ugyanis dugó, vagy baleset esetén az autópályán gyorsan átmelegszik az autó. Tartsunk rendszeres pihenőket. Vigyük magunkkal a biztosítási papírjainkat, és legyen nálunk európai balesetbejelentő lap.

És nem utolsó sorban vezessünk óvatosan.

Furgonmentes Dunakeszi

 

Autómentő szolgáltatásaink Dunakeszin

Számtalan autómentős feladatot kell ellátnunk Dunakeszin és vonzás körzetében. Szerencsére ezt gyorsan meg tudjuk oldani, mert 15 – 20 perc alatt a helyszínre tudunk érni a bázis állomásról. Milyen jellegű feladatokat szoktunk ellátni a térségben?

  • Tréleres autószállítás.
  • Elektromos autók mentés és szállítása.
  • Hibrid gépjárművek mentése és szállítása.
  • Terepjárók mentése.
  • Furgonok mentése.
  • Sportautók mentése és szállítása.
  • Karambolos járművek elszállítása.
  • Klasszikus autómentési feladatok.
  • Autószállítás Budapestre.

Speciális feladataink:

 

Ha még is úgy alakul, hogy segítségre van szükségünk, nincs mire várni, hívja bizalommal a 024automento.hu csapatát a +362044524953-as számon.

Az év minden napján segítségedre vagyunk, gyorsan és hatékonyan dolgozunk.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!