Autómentés, autószállítás Göd. A Budapest belvárosától mindössze 25 kilométerre fekvő Gödön a meseszép Dunakanyar partján gyakran dolgozunk és nagy tapasztalattal rendelkezünk a helyi utakkal kapcsolatban. Leggyakrabban lerobbant autókat mentünk, balesetet szenvedett, vagy összekoccant autókat szállítunk a megadott címekre. Mostani írásunkban erről ejtünk néhány szót.

 

Göd városa, útjai

Göd város Pest megyében, a Dunakeszi járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. A Dunakanyar kapujának nevezett település vonzó üdülőhely a Duna partján. Budapesttől kb. 25 kilométerre, Váctól kb. 9 kilométerre található. Szomszéd városai Sződliget, Vác és Dunakeszi. A városnak jelentős ipara fejlődött ki az elmúlt években, így a teherforgalom is számottevő.

Budapest felől autóval a 2-es főúton, vagy az M2-es autóúton érhető el a város. Sok az ingázó Budapestre, de az utak a két város között meglehetősen jól járhatóak.

 

Mit tegyünk, ha a lerobban a 4-kerekű társunk? Hasznos tippek!

Mindenkivel előfordulhat, hogy hirtelen meghibásodik járműve és feladja a szolgálatot. Ahogyan Murphy törvénye is mondja…”Ami el tud romlani, az el is fog.”

Mit tegyünk, ha lerobbant az autónk útközben? Tegyük ki az elakadás jelzőt, vegyük fel a láthatósági mellényt. Ha az út közepén robbantunk le autónkkal, akkor lehetőleg járműből szálljunk ki és próbáljuk az út szélére tolni, vagy segítséget kérni az arra haladóktól. Autópályán mindenféleképpen az út szélére kell juttatni járművünket.  Napjainkban mindenki rá tud már keresni okostelefonjával az interneten az autómentő cégekre. Ha ilyen helyzetbe kerül, hívjon minket, és mi azonnal indulunk is segíteni önnek. Telefonszámunk: +36205524953.  Ha tehetjük ne az lerobbant autóban várjuk az autómentőt, főleg ha nehezen belátható útszakaszban állunk épp!

 

Mit egyeztessen az autómentős szakemberrel telefonon?

Nézze körbe az autót, folyik e valami, látható-e sérülés. Mennyire mozgatható az autó, kerekek forognak. Ha az árokban hever az autó, akkor könnyen mozgatható, kell speciális emelő, szerszám a kiszabadításához. Keresse meg az autó papírjait, az kérni fogjuk az autó pontos típusát, súlyát. Legyenek kéznél azok az iratok is, amivel igazolja, hogy a jármű az Ön tulajdona, vagy a tulaj engedélyével használja. Nézze meg pontosan hol van, például hányas kilométerkő, melyik autópálya, út. Könnyen megközelíthető helyen robbant le az autó, egyszerűen felhúzható csörlővel az autómentőre, vagy darura lesz szükség?

 

Miért válassza a 024automento csapatat, ha lerobbant az autója?

Több mint 1000 elégedett ügyfél, többszáz mentett és szállított autó, motor, teherautók. Csapatunk nagy tapasztalattal, és mindennel felszerelt járműparkkal rendelkezik. A leglehetetlenebb helyzetéből is kihozzuk, ha kell. Legyen akár szűk parkoló, mélygarázs, vagy árok…

Diszpécserünk mindig elérhető, és azonnal cselekszik. Mi pedig percek alatt, mindennel felszerelve sietünk is az Ön segítségére. A műszaki mentés, és a baleseti mentés a szakterületeink, de nincs előttünk lehetetlen. Felkészült csapat vagyunk a 024automento.hu-nál. Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni, és mindig rudunk önnek szakembert ajánlani. 3 tonnáig bármit elszállítunk. Legyen szó akár teherautóról, palettás áruról, vagy munkagépről.

A 024autómentő csapata barát a bajban. Jó társaság, kellemes, megnyugtató beszélgetések az autószállítás és autómentés alatt.

 

Autómentő szolgáltatások Gödön és térségében

Következő esetekben fordulnak legtöbbet hozzánk Gödön és környékén:

 • Lakókocsi szállítás
 • Terepjáró szállítás
 • Furgonmentés és szállítás
 • Quad szállítás
 • Utánfutó szállítás
 • Versenyautó szállítás
 • Lerobbant autók mentése
 • Kitört kerekű jármű mentése
 • Golfautó szállítása
 • Munkagépek szállítás
 • Áru szállítás
 • Faház szállítás
 • Oldtimerek szállítása
 • Luxusautók szállítása és mentése
 • Vízi járművek mentése és szállítása
 • Autószállítás külföldre
 • (…minden ami szállításra szorul 😉)

 

Autószállítás - Göd

Autószállítás, autómentés Budapest, Pest megye! Jelmondatunk: Azonnal!

Vezessen óvatosan és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken keresztül

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!