Hogyan történik az autómentés, autószállítás Tökölön és annak térségében? Mit érdemes tudni a településről és annak útjairól? Mire érdemes figyelni, mielőtt hosszabb útra indulnánk ebből a térségből?  A mai blogban erre a kérdésre szeretnénk megadni a választ.

 

Tökölről röviden

Tököl város Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. A város a Csepel-Sziget középső részén található, Budapesttől 20 km-re délre. Tököl szomszédos települései Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunavarsány, Majosháza, Szigetcsép, Százhalombatta és Érd. Északi határába helyezkedik el a Tököli repülőtér, annak területe választja el a várost Halásztelektől.

Tökölön gyakran segítjük ki ügyfeleinket a bajból, hiszen a fővárostól nem messze fekszik és forgalmas, pörgős hely, ahol sok minden történik.

 

Tököl útjai autómentős szemmel

A városon keresztülhúzódik annak főutcájaként, észak-déli irányban a Csepel-sziget gerincútjának tekinthető 5101-es út, az a legfontosabb közúti elérési útvonala, hiszen azon érhető el Budapest, illetve az M0-ás autóút és Ráckeve felől is. Az 51 107-es út és az 5102-es út is érintkezik Tököl városával, illetve köti össze a környező településekkel. Tököl történelmi jelentőségű város, ahol számos szimbolikus, a világ sorsát elődöntő jelenetek zajlottak le. Repülőtere egyedülálló, még akkor is, ha légiforgalma esetleg nem is olyan jelentős és ma csak katonai célra használják. Ha repülőt nem is, viszont minden mást 3 tonnáig elszállítunk bárhonnan bárhova.

 

Néhány hasznos tanács autója karbantartásáról, hogy elkerülhesse a kellemetlen helyzeteket:

Az autó karbantartása során a legfontosabb kulcsszó az ellenőrzés. Megmutatjuk most a legfontosabb részeit az autóknak, melyeknek létfontosságú rendben lennie.

  • Gumiabroncsok állapota
  • Fékek működése
  • Hűtőfolyadék szintje
  • Akkumulátor állapota
  • Motorolaj szintje
  • Futómű állapota
  • A lámpatestek állapota

Végezze el ezeket az ellenőrző műveleteket az autóján rendszeresen, így nem csak az autója élettartamát hosszabbíthatja meg, hanem elkerülheti a hirtelen bekövetkező kellemetlen helyzeteket, miközben valahová tart.

 

Autómentő szolgáltatásaink Tökölön és térségében

Szolgáltatásaink közé tartozik Tökölön az elektromos és hibrid autók mentése, amihez speciális eszközeink is rendelkezésünkre állnak. Foglalkozunk motorok, quadok és off-road járművek szállításával. Mentünk teherautókat és furgonokat is, akár áruval megpakolva vagy akár külön is átvállaljuk a raklapos áru szállítását. Igény esetén végzünk Tökölön és Pest megyében bikázást is, valamint mozgásképtelenné vált, műszaki hibás autó szállítását. Tökölön vállaljuk földmunkagép, kisgép és Bobcat szállítását is, valamit pickup és targonca mentését is. Oldtimer autókat, klasszikus darabokat, driftautókat és versenyautókat is szállítunk az ország bármely pontjára.

Mentünk Tökölön luxusautókat, sportautókat SUV-okat és terepjárókat is. Foglalkozunk különleges szállítmányok mozgatásával is, mint például faházak, hajók, lakókocsik és büfékocsik szállításával is. Volt már rá példa, hogy valaki autót szeretett volna külföldre szállítani. Ezt a kérést is tudtuk teljesíteni. Számtalan esetben fordult elő, hogy autószállítás Ausztriából nevezetű szolgáltatásunk kelti fel valakinek a figyelmét és rendeli meg ezt a szolgáltatást.

A fentiek alapján és a tapasztalatainkra támaszkodva bátran állíthatjuk, hogy bármilyen feladattal megbirkózunk, amellyel megbíznak minket. Hívjon minket bizalommal a lent feltűntetett telefonszámon és ne habozzon, ha baj éri autójával. Mi segítünk az éjjel, nappal az év bármelyik napján.

Autómentő szolgáltatásaink Budapesten, Pest megyében és Magyarország teljes területén elérhetők.

Áruszállítás Tököl

 

Ha Önnek fontos a megbízhatóság, akkor válasszon minket.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!