Veresegyház városa ritkán tartozik a munkáink középpontjának, viszont havi/heti rendszerességgel járunk ide is menteni és szállítani.  Hogyan történik az autószállítás, autómentés Veresegyházon és körzetben? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány gondolatot.

Veresegyház és útjai autómentős szemszögből

Veresegyház városa Pest megyében, a Gödöllői járásban, a budapesti agglomerációban található. A település a Gödöllői-dombságban terül el. Közvetlenül határos települései Veresegyházának Őrbottyán, Erdőkertes, Vácegres, Domony, Gödöllő, Szada, Mogyoród és Csomád. Budapesttől 15 kilométerre található, és a legegyszerűbben az M3-as autópályáról lehajtva érjük el. Veresegyház remek kirándulóhely és rengeteg programot lehet csinálni hétvégén a városban a családdal. A legnagyobb highlight a városban nem más, mint természetesen a Medvepark.

A város nyugodt utakkal rendelkezik, viszont a településre vezető utak viszonylag forgalmasok. Hétköznap az ingázók közlekednek, hétvégén pedig a kiránduló családok.

Autómentős tippek, hogy miként kerülhetjük el a baleseteket?

A balesetek többsége nem a szerencsétlenség áldozatai hibájából fakad, hanem sokszor külső körülmények játszanak közre. Viszont mi magunk is tehetünk azért, hogy megelőzzük ezeket a gyakran végzetes helyzeteket. Legyen szó magunkról, a sofőrökről, vagy az autó állapotáról, de akár a vezetéstechnikai trükkökről… Tehetünk a balesetek ellen.

 

Mit tehetünk sofőrként a balesetek megelőzése érdekében?

  • Döntsük el. Iszunk, vagy vezetünk? A balesetek 10 %-át az ittas vezetés okozza Magyarországon. Egyszerűen ne üljünk volán mögé ittas állapotban, és már is sokat tettünk magukért és másokért egyaránt. Üljünk taxiba, menjünk tömegközlekedéssel, vagy kérjünk meg valakit, hogy fuvarozzon minket.
  • Csak kipihenten üljünk volán mögé! Álmosan, vagy fáradtan 40 %-kal csökken a reakcióidőnk. Egy hírtelen feltűnő gyalogos, biciklis és egy életre szóló rossz élményben lehet részünk. Csak kipihenten vezessük, éjszaka pedig állunk meg aludni, ha elfáradtunk.
  • Ha rosszul lettünk, álljunk félre. A hirtelen jött szédülés, fejfájás vagy bármilyen egészségügyi panasz, ami befolyásolja a reakcióidőnket és a vezetési képességeinket, hatással van a közlekedésre. Éppen ezért, ha nagyon zavaróvá válnak, ne veszélyeztessünk másokat: álljunk félre, parkoljunk le, húzódjunk le az autópálya pihenő részére.
  • A sebességkorlátozások nem dísznek vannak. Hiába vezetünk egy sportautót, mely tudna 300km/h-át is, mikor csak 60 km/h a megengedett. Nem kell 100km/h-val száguldozni, nem kell kísérletezgetni, mert lehet, nem érkezünk meg a célállomásunkra. Ne veszélyeztessük a saját és a magunk épségét.

Ne feledje, ha már egyszer megtörtént a baj, ne tegyük rosszabbá a helyzetet. Habozás nélkül keressen fel minket telefonon a lent említett számon, és mire letettük a telefont, mi már rég úton is vagyunk a helyszínre autómentő csapatunkkal.

Milyen autómentős szolgáltatások miatt keresnek miket Veresegyházon?

Veresegyházon és a hozzá kötődő településeken folyamatosan zajlik az élet. Hétköznap jelentősen megnő a forgalom ezen a részeken, hiszen az itt élők nagy része munkába indul Budapestre. A délutáni időszakban ismételten megnő a forgalom, mikor az emberek hazatérnek otthonaikba. Szombatonként pedig piac nap van, ami szintén megnehezíti a közlekedést. Ezek miatt számtalan autómentős feladathoz kell kivonulnunk a településre. Ezek közül megemlítünk most néhányat:

  • Balesetes járművek mentése és szállítása
  • Defektes autók mentése és szállítása
  • Kitört kerekű járművek mentése
  • Furgonok mentése és szállítása
  • Kisteherautók mentése és szállítása
  • Kisbuszok mentése és szállítása
  • Versenyautók szállítás
  • Motorok mentése és szállítása
  • Pickupok mentés és szállítása
  • Elektromos autómentés
  • Autómentés M3-as autópályán és a le és bevezető szakaszokon

Egyéb kategória:

 

Autószállítás - Veresegyház

Ha Önnek fontos a megbízhatóság az autószállításban, autómentésben, akkor válasszon minket. Az év minden egyes napján éjjel nappal állunk rendelkezésére.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 552-4953

Facebook: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

E-mail: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Nyitvatartási idő: 24/7 Autómentés és autószállítás ÉJJEL-NAPPAL

 

Mottónk és iránymutatónk: Azonnal!