Minden autós, minden autómentős rémálma, ha az autó egy szűk mélygarázsban, parkolóházban, vagy egy szűkös, belvárosi, egyirányú utcában, vagy egy sikátorban robban le. Számunkra ez nem jelent akadályt! Járműparkunk olyan speciális villás autómentővel rendelkezik, amivel ezeket a feladatokat gyorsan és egyszerűen képesek vagyunk végrehajtani. Hogyan zajlik a villás autómentés Budapest és Pest megye településein? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos információt.

 

A villás autómentővel nincs nehezen megközelíthető jármű

A 024automento.hu csapatának semmi nem jelenthet akadályt, hiszem gép- és eszközparkunk minden jóval felszerelt, így bármilyen probléma is adódik, a megoldás kéznél van. Így van ez nálunk akkor is, ha az ügyfelünk autója a belváros egyik szűk utcájában, esetleg körbe parkolva található és nem indul el.

Ekkor is a villás autómentő gépünket vetjük be, mely igazából bárhol elfér, ahol egy normális kis furgon is például elérne. A villás autómentőnkkel könnyen és gyorsan tudunk dolgozni, mert alacsony, keskeny, jól fordul és rendkívül praktikus. Ő az egyik legtitkosabb csodafegyverünk a mindennapokban, mert bárhol bevethető.

Amennyiben autója egy pláza, vagy egy irodaház mélygarázsában robbant le, nyugodt szívvel hívja ügyfélszolgálatunkat, és a segítség azonnal indul. Ugyanis amíg más autómentő cég előkotorja az eszközöket, vagy kölcsön kér mástól egy villás autómentőt, addig nálunk minden kéznél van, készenlétben áll.

 

Milyen autókat lehet szállítani, menteni villás autómentővel?

Egy igazi tévhit az, hogy például sportautókat, luxusautókat, vagy oldtimereket nem lehet villás emelővel, csak trélerrel szállítani. Azt hiszem, mi már többször is bebizonyítottuk, hogy ez nem így van.

Legyen szó egy leültetett csodáról, vagy egy drága sportautóról, ami nem indul a parkolóházban, mi ekkor is magabiztosan a villásautót visszük magukkal. Ugyanis kellő tapasztalattal, odafigyeléssel és a megfelelő eszközökkel probléma mentesen megtörténhet az autómentés, bármilyen lapos, alacsony, széles vagy légáramos is az autó formája.

Villás autómentés alkalmával mentünk terepjárókat, SUV-okat, kisbuszokat, személyautókat, mozgásképtelenné vált autókat, luxusautókat, furgonokat, klasszikus autókat, de akár sportautókat is.

 

Hogyan zajlik a villás autómentés?

Tegyük fel, Ön a kedves családjával megejt egy jó mozit a hétvégén Budapest egyik legnagyobb plázájában. Mivel a felesége családi, városba járó terepjárójával mennek el ide, már eleve oda kell figyelni, mert szűkös az a mélygarázs. Keskenyek a kanyarok, kevés a hely a manőverezésre parkolás közben, mindenhol oszlopok és ferdén parkoló autók.

Mivel a kedves felesége kimondottan csak a gyerekeket viszi iskolába, edzésre és bevásárolni megy a háromezer turbódízellel, elő fog fordulni, hogy az autó kinyilvánítja majd nemtetszését.

Mit ad Isten…

Vége a filmnek, mindenki jól érezte magát, volt popcorn, üdítő, és minden, ami ilyenkor kell. Indulnának haza, és megnyomja a Start/Stop gombot. Semmi… Megnyomja újra. Szintén semmi, de azért, hogy bebizonyítsa férfiasságát, előre megy, és felnyitja a motorháztetőt kétségbeesetten keresve a hibát.

Itt meg kell állnunk egy kicsit, ugyanis tudnunk kell, hogy egy automataváltós autó, ami ráadásul összkerékhajtású, nem nagyon fogjuk vontatni tudni…

Mivel Ön és kedves családja nem akarja az egész estét a mélygarázsban tölteni, tárcsázza a +36205524953 -at, ügyfélszolgálatunkat. A 024automento.hu csapata éjjel-nappal, az év minden napján elérhető, és készenlétben áll.

Miután elmondta, hol van, milyen autója van, mik a körülmények, mennyi utast vigyünk haza és mi a probléma, nagy meglepetésére kollégánk közli is Önnel, hogy a villás autómentőnk már úton is van, pedig le sem rakták a telefont. Más autómentő vagy őszinte részvétét közölné most Önnel, vagy 2 óra múlva érne csak oda, hiszen még szerezniük kell eszközt a mentéshez.

Nálunk minden kézre áll, telephelyünk pedig Budapesten található. Viszont nem csak Budapesten, hanem Pest megyében, sőt az egész ország területén dolgozunk, tehát bárhol Magyarországon.

Ezután pedig nincs mit tennie, ugyanis maximum 30 perc alatt a helyszínen vagyunk, villás autómentő autónk egyszerűen mozog a keskeny parkolóban.

Kellő odafigyeléssel, hogy semmit sem sértsünk meg, ne okozzunk kárt kiemeljük az autót, és a legrövidebb úton elhagyjuk a szűk és alacsony mélygarázst.

Ennyi az egész! Ezért fontos, hogy profi segítséget vegyünk igénybe.

 

Milyen autómentő feladatokat szoktunk ellátni villás autómentővel Budapesten, Pest megyében?

Számtalan autómentős feladat elvégzésre ideális a villás autómentő. A legtöbbször az alábbi feladatok elvégzésére hívnak minket Budapesten és Pest megyében.

 • Mélygarázsból történő autómentés
 • Parkolóházból történő autómentés
 • Irodaházból történő autómentés
 • Klasszikus autómentés Budapest kerületeiben
 • Klasszikus autómentés Pest megye településein
 • Kisbuszok mentése
 • Mozgásképtelenné vált autók mentése
 • Hibrid autók mentése
 • Elektromos autók mentése
 • Automataváltós autók elszállítása
 • Luxusautók mentése

Villás autómentés - Pest megye
Ha Önnek fontos a megbízhatóság, akkor válasszon minket.

Elérhetőségeink:

Tel: +36205524953

Email: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Messenger: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

024automento.hu – ilyen, amikor profi autómentő céget választ!