Autómentés, autómentő szolgáltatások Törökbálinton és vonzáskörzetében. Néhány kilométerre a nagyváros forgalmától terül el egy nagyszerű település, Törökbálint. Csapatunk számtalan autómentési feladatot lát el a térségben. Miként hajtja végre 024automento.hu csapata az autószállítást, autómentést a térségben? Írásunkban most erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.

 

Törökbálint városa és útja

Törökbálint város Pest Megyében, az Érdi járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. Budapest központjától mintegy 15 kilométerre, erdővel borított hegyek között fekszik.  A város közlekedési kapcsolatai nagyon jók. Törökbálintot érinti az M7-es, az M1-es autósztráda és az M0-ás autóút is. Továbbá összekötőutak, mint a 8103-as és a 8102-es kötik össze a várost a környező településekkel. Közvetlen kapcsolat van Budapesttel, Diósddal, Budaörssel és Budakeszivel is. Az autón kívül jó a busz és a vasúti forgalma is. Törökbálintnak jelentős a teherforgalma, mivel központi helyen fekszik. A városban több nagy cég is raktárrendszereket tart fent, ezek adják a lakosság főbb munkahelyeit.

 

Törökbálint autómentős szemmel

Törökbálinton jelentős az autós forgalom. Ez köszönhető az itt található M1 és M7-es autósztrádának. Érdemes a nap minden egyes szakaszában körültekintően vezetni, mert sok esetben a kamionosok és a gépjárművezetők sem tartják be a közlekedési szabályokat. Szabálytalanul sávot váltó önjelölt rallyvezető pilótákkal szinte minden egyes napon találkozhatunk az utakon. A településen és környékén a balesetes autók elszállítása, illetve a komolyabb műszaki meghibásodással (felforrt motor, kitört vagy defektes kerék, lemerült akkumulátoros elektromos autók stb.) küzdő járművek elszállítása a legfontosabb feladatunk. A térség útjai elég jónak mondhatók, de a kisebb részeken számolni kell komolyabb úthibákkal. A biztonságos vezetés igen fontos. Hogyan tudjuk jobbá tenni vezetési stílusunkat? Íme, néhány hasznos tanács.

 

Csapatunk 10 biztonsági tanácsa a mindennapokhoz

Ha megfogadja a vezetési filozófiánkat, Ön is elsajátíthatja a biztonságosabb vezetési stílust.

 1. Legyen éber

Ha a szabályokra inkább irányelvekként gondolunk, mint szigorú parancsokra, akkor tudni fogjuk, hogy mikor alkalmazhatók és mikor nem. Mindig legyen elég rugalmas, hogy a legmegfelelőbben reagáljon a felmerülő kihívásokra.

 1. A vezetés Önről szól

Ne feledje, hogy a vezetés nem csak a járműről szól. Legyen tudatában a környezetének, az autó típusának és a szükséges speciális képességeknek. Összpontosítson és legyen tudatos, amikor a kormánykerék mögött ül, és a képességei egytől egyig az Ön szolgálatába állnak.

 1. Uralkodjon a félelmei felett

Ösztönösen félünk attól, hogy kézbe vegyük az irányítást, amikor kihívásokkal találkozunk az úton. Ám ha hiszünk a saját vezetési képességünkben, akkor ésszerű gondolkodással és gyakorlással úrrá lehetünk bármilyen nehézségen.

 1. A biztonság egy készség

3-féle vezető van: akik balesetet szenvednek, akik belekeverednek mások baleseteibe, és akik hírből sem ismerik a baleseteket.  A „jó” járművezetők is karambolozhatnak – ennél fontosabb, hogy közben biztonságban vannak.

 1. Ne kalandozzon el a figyelme

Figyelje a környezetét.  Ez alatt nem azt értjük, hogy hallgatja a rádiót, és fél szemmel a sebességmérő kamerákat lesi  – figyeljen inkább a potenciális veszélyforrásokra, akkor nem fogják meglepetésként érni.

 1. Számítson a váratlan eseményekre

Ha jobban megfigyeli az utat, ki tudja szúrni a potenciálisan balesethez vezető események előjeleit. Vésse jól az eszébe, hogy a balesetek nem elkerülhetetlenek.

 1. Haladjon lassan

A gyors vezetés a versenypályára való. Ha kényelmes, észszerű sebességgel utazik, akkor bőségesen van ideje és meglesz a távolság arra, hogy mindenre reagáljon, amivel szemben találja magát.

 1. Tartsa kezében a kormányzást

A legtöbb ember nem fordít elég figyelmet a kormányzásra. Ha kezdi elveszíteni az autó feletti irányítást, akkor ezt először a kormánykeréken fogja érezni, és egyben ez a legjobb eszköz arra, hogy visszavegye az uralmat a kocsi felett.

 1. Vezessen finom mozdulatokkal

Kezelje óvatosan a kormányt és a fékeket. Kormányozzon határozottan, de fokozatosan, kerülje a széles mozdulatokat. A fokozott tudatosság azt jelenti, hogy korábban és finomabban fékezhet.

 • Legyen tisztában a korlátaival

Nem kell elvégezne egy haladó járművezetői tanfolyamot, hogy ezt felismerje. Fontos, hogy tisztában legyen járművezetői képességeinek korlátaival, és ha tisztában van, ne feszegesse azokat.

 

Autómentési szolgáltatásaink Törökbálinton és térségében

Ha önnek autómentésre, autómentőre lenne szüksége Budapesten, Törökbálinton, akkor mindenképpen hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol az alábbi autómentős feladatokat tudjuk megoldani az ön számára:

 • Lerobbant autók mentése
 • Balesetet szenvedett járművek mentése
 • Defektes autók mentése
 • Árokba csúszott autók mentése
 • Motorkerékpár mentés
 • Quad mentés, szállítás
 • Terepjáró mentés
 • Off-road járművek mentése
 • SUV mentés
 • Luxusautó szállítás és mentés
 • Sportautó mentés
 • Driftautó mentés
 • Rallyautó szállítás
 • Utánfutó szállítás
 • Lakókocsi szállítás
 • Kisbusz mentés
 • Hybrid autómentés
 • Frugonmentés
 • Zöldrendszámú autók mentése
 • Villás autómentés
 • Stb.

 

Autószállítás Törökbálint

 

Ha Önnek fontos a megbízhatóság és a korrekt árazás, akkor válasszon minket.

 

Elérhetőségeink:

Tel: +36205524953

Email: csurok.zsolt.norbert@gmail.com

Messenger: https://www.facebook.com/nonstopautomentesolcson/

024automento.hu – ilyen, amikor profi autómentő céget választ!