Ha autómentőt Óbudán keres, akkor mindenképp válassza a 024automento.hu-t!

Nálunk az ügyfél és az elégedettségük az elsődleges szempont amit figyelembe veszünk. Mindig igyekszünk a leggyorsabban a helyszínre érni. A legtöbb típusú jármű szállítását el tudjuk vállalni. Legyen szó motorkerékpárról, vízi járműről vagy kisebb munkagépről.

Az autómentés Békásmegyer területén 25-35 perc alatt megtörténik.

Cégünk akármilyen probléma esetén a helyszínre siet. Lehet az bikázás vagy „egyszerű” autómentés.

Akkor se aggódjon, ha nem csak az autószállítást kell megoldani. Ha Ön és családja, utasai szállítását is meg kell oldani, akkor is számíthat munkatársainkra. Amint jelzi diszpécserünknek a személyek számát, már küldik is az autót. Így nem csak járműve, de utasai is épségben hazaérhetnek.

Nincs éjjeli felár!

Fontos kiemelni, hogy cégünk 0-24 működő autómentő, tehát éjszaka is a rendelkezésére áll. Sőt, éjszaka sem számítunk fel felárat!

A 024 Autómentő Óbudán tehát a segítségére lehet, árai pedig 7.000 forint alapdíjtól kezdődnek. Az ár a távtól és a szállításra szoruló jármű súlyától függ.

Ne feledje, azonban autómentőnk nem kizárólag Óbuda területén vállalja a mentést. Az egész ország területén segítségére lehet. Lehet az például egy autópálya is. Ami fontos, hogy a bikázást azonban csak Budapesten tudja vállalni cégünk.

Autószállítás Óbudán a 024 Autómentővel!

 Autószállítás Óbudán? Könnyen, egyszerűen és gyorsan a 024automento.hu-val 2023-ban is! Mutatjuk, miért érdemes minket választani!

Pest megye nagyon forgalmas tud lenni. Sok a látványosság, sok a közlekedési eszköz, nagy a rohanás. Ebben pedig el lehet veszteni a türelmet is. Így történhetnek balesetek is. De nem kell, hogy még csak baleset se történjen, le is fulladhat csak egyszerűen az autó. Vagy a dugóban állások és tötyögések miatt nem indul be egyszer csak a motor.

Ilyenkor pedig mit lehet csinálni? Egyrészt cégünk vállal bikázást is! Másrészt pedig egyszerűen csak ki kell hívni az autómentőt és hazavitetni magunkat és a járművet. Általában nem nagyon tudunk a mai autókkal mi magunk már sokat kezdeni. Nem érdemes a helyszínen maszekolni.

A 024 autómentő országszerte vállalja a mentést, így az autószállítás Óbudán is elérhető szolgáltatásunk. Éjjel-nappal készenlétben vagyunk, három tonnáig bármilyen jármű szállítását vállaljuk. Nem csak a járművet, de az utasokat is tudjuk szállítani.

Válassza a 024automento.hu-t és érezze magát mindig biztonságban!