A hidroplatós autómentők általában három tonna súlyig képesek a járművek mentésére. Lehet az egy kisebb munkagép vagy furgon is. Cégünk ilyen hidroplatós autómentővel rendelkezik, aminek segítségével az Ön járműve biztonságban megérkezhet a kívánt helyre.

Cégünk az utasok hazajutását is biztosítja, azonban ennek igényét mindenképp érdemes időben jelezni munkatársaink felé.

A hidroplatós autómentőnek köszönhetően tehát nem csak és kizárólag kisebb járművek szállítását vállaljuk. Lehet persze szó motormentés is, de amint azt mást említettük, akár kisebb munkagépekről is. A hidroplatós autómentők pedig tökéletesen szuperálnak minden típusú jármű szállításakor.

Cégünk különlegessége, hogy nem csak nappal, de éjszaka is az Ön és károsult járműve szolgálatában áll. Ez azt jelenti, hogy nem kell azon aggódnia, hogy ha éjszaka fullad le az autópálya közepén vagy az ország bármely részén. Csak tárcsázza a 024 autómentőt és jusson haza épségben!

Cégünk Budapesten belül bikázást is vállal, azon kívül azonban országszerte elérhetőek szolgáltatásaink.

Ne feledje tehát, 024 autómentő éjjel-nappal, 3 tonnáig, 4 személy szállításával Budapesten és országszerte!

Vésse be telefonjába is a számot, hogy baj esetén csak kattintani kelljen: 06-20-552-4953!

Hidroplatós autómentővel a segítségért!

A hidroplatós autómentő feladata elsősorban a lerobbant, műszaki hibás és balesetben sérült, karambolos autók elszállítása rendeltetési helyükre. Az autómentő járműveket több kategóriába soroljuk. Minden kategóriának megvannak az autómentő eszközei és ebből adódóan a lehetőségei és a korlátai.

A legköltséghatékonyabb a terepjáró és tréler szerelvény. Ezt követi a 3.5 t összsúlyú autómentő teherautó. Létezik fix platós és hidro platós változat, melyek a terepjárók mögött lévő trélerekhez hasonlóan, elektromos csörlővel vannak felszerelve. Többféle fülkével vannak építve, melyek 2 – 6 személy befogadására alkalmasak a sofőrrel együtt. Raksúly kapacitásuk nem túl nagy, ezek az autómentők maximum 1100 – 1450 kg súlyú autót vihetnek biztonságosan és szabályosan. Ezek a raksúlyok kb a Toyota Yaris és a VW Golf közötti méretű autók szállítására elegendők, az ezeknél nagyobb autókkal már túlsúlyosak.

Van egy harmadik kategória, ami már 5-5,5 tonnás és nagyobb furgonokat is el tud szállítani.

Cégünk is dolgozik hidroplatós autómentővel, így bármilyen járművel is akad el, nem lesz gond.

Cégünk éjjel-nappal áll a rendelkezésére és munkatársaink akár 30 percen belül kiérnek a helyszínre. Nem csak a járművét, de utasait is elszállítjuk.