A 024automento.hu-nál az ügyfél érdeke az első. Munkatársaink időben érkeznek a helyszínre. Nem váratják meg az utasokat és az aggódó sofőrt sem. Éjjel-nappal szolgálatra készen állnak.

A 024 autómentő nem csak autók szállítását és mentését vállalja. Lehet szó motorkerékpárról is, de hajóról is. Ilyenkor mindenképp előre kell jelezni ügyfélszolgálatos kollégáinknak. Hisz így tudják pontosan igényeit kielégíteni.

Cégünk nem csak Budapesten, de országszerte, vidéken is vállal autómentést és teherautó mentést is.

De mégis hogyan alakulnak mostanában a teherautó mentés árak?

Az átlagos mentések ára 10.000 forint körül mozog. Ez függ mindig a távtól és a jármű súlyától is.

Cégünk 3 tonnáig vállalja a járművek szállítását. Így ebbe belefér egy teherautó is. A kisteherautó mentésének árai 8 és 45 ezer forint között mozognak.

Idei év januári adatai alapján a kilométerre vonatkozó árak a következőképpen alakulnak:

  • Motor, személyautó, gép, hajó: 200-250 Ft/km
  • Kisteherautó mentés, teherautó mentés: 250-350 Ft/km

Válassza a 024 autómentőt, hogy biztosan épségben és biztonságban hazaérjen Ön is és járműve is. Lehet szó tehát kisteherautó mentésről vagy személyautóról, esetleg motorról, a 024automento.hu munkatársai azonnal indulnak a segítéségre. Ne feledje, 3 tonnáig, 4 személy szállításáig!

Kisteherautó mentés akár 30 percen belül! Hívja a 06-20-552-4953-as telefonszámot!

Teherautó mentés árai 2023-ban!

Cégünk mindig igyekszik fejlődni és újabb szolgáltatásokkal biztosítani mindenkit arról, hogy jó választás lehetünk az utakon.

Szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Kisteherautó mentés/szállítás
  • Bármilyen típusú gépjármű mentése 3 tonnáig
  • 4 személy szállítása a mentés közben
  • Akár két (2) autó szállítása egyszerre
  • Raklapos szállítás
  • Építőanyag szállítás

A teherautó mentés árai 2023-ban sem túl meglepőek. A teherautó mentése alapjáraton pedig nem tér el sokban más járművek szállításától. A teherautó mentés maximum nagyobb előkészületet igényel. Hiszen nagyobb a jármű is. Cégünk nem csak Budapesten, de országszerte, vidéken is vállal teherautó mentést.

A kisteherautó mentésének árai 8 és 45 ezer forint között mozognak.

  • Motor, személyautó, gép, hajó: 200-250 Ft/km
  • Kisteherautó mentés, teherautó mentés: 250-350 Ft/km

A kisteherautó mentés még nem volt ilyen egyszerű, gyors és biztonságos, mint velünk. És ezt nem mi, hanem azok az elégedett emberek mondják, akiken segítettünk már a szolgáltatásaink által.

Munkánkat nagy gondossággal és szakértelemmel végezzük, hiszen tudjuk, hogy egy rosszul megkötött kábel mekkora problémát okozhat. Ha kisteherautó mentés, akkor csakis 024 autómentő!