Pest vármegye egy viszonylag forgalmas terület. A főváros vonzáskörzete sokaknak ad munkát, sokan dolgoznak Budapesten, s élnek valamelyik agglomerációban. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyobb a veszélyforrások száma is. Nagy a dugó reggel be, vagy kifelé a városba.

Cégünknek különösen fontos az idő, így igyekszünk minél gyorsabban a helyszínre érni. Szolgáltatásaink 024-ben elérhetőek, így nem kell az órát néznie, munkaidő van-e még. Legyen szó autópályás elakadásról vagy konkrétan egy balesetről, lefulladásról például Pest vármegyében. Cégünk máris ott terem, így az autószállítás Dabason, autómentés Dabason nem kell, hogy túl sok fejfájást okozzon.

Az autószállítás Dabason tehát ugyanúgy történik, mint mindenhol máshol. Csak hívja a 06205524953-as telefonszámot és foglaljon autómentőt. Autómentés Dabason non-stop szolgáltatásunk keretein belül a félretankolás vagy lemerült akkumulátor bikázás is igénybe vehető.

Lehet szó motorról vagy kisebb munkagépről is, cégünknek semmi sem okoz problémát. Utasai hazaszállításáról is gondoskodunk. Annyi a dolga, hogy jelzi munkatársainknak minden felmerült igényét!

Ne feledje, ha autómentésre Dabason lenne szüksége, a 024 Autómentőre mindig minden körülmények között számíthat!

A 024automento.hu-val az autószállítás Dabason is egyszerűen és könnyen megoldható!

Dabas település Dabas járás székhelye, Pest vármegyében található. Népessége meghaladja a 16 000 főt, így egy közepes méretű városkának számít. Mivel Dabas a budapesti agglomeráció második legnagyobb városa, viszonylag forgalmas területről van szó.

Dabas mintegy 15 kilométer hosszan nyúlik el a Budapestet Kecskeméttel összekötő 5-ös főút mentén. A település nyugati határában ér véget a Duna-Tisza-csatorna. Fontos útvonala a 4606-os út is, érinti még a 4604-es út is. Ugyanakkor közel van még az M5-ös autópálya is.

Az utakon többféle veszélynek lehetünk kitéve. Történhet baleset saját-, mások vagy „csak” az autó hibájából is. A saját felelősségünkön kívül vannak történések, amikre nem tudunk kihatással lenni. Így, amit tudunk tenni, az a reakciók és reagálásoknak a megtervezése, begyakorlása. Ebbe tartozik az is, hogy például tudjunk autómentő telefonszámot. Ha már el is van mentve a telefonba, nem kell a netet keresni és ott keresgélni megfelelő szerviz vagy autómentő után.

A 024automento.hu-nál munkatársaink éjjel-nappal készenlétben állnak, akár 15 percen belül kiérnek a helyszínre. 3 tonnáig vállaljuk az autómentést, legyen szó kisebb munkagépről, lakókocsiról vagy autóról. Akár utasait is hazaszállítjuk.