A mezőgazdasági gép szállítás, vagy mezőgazdasági kisgép szállítása sok fejtörést okozhat. Ott állunk az út mentén egy ilyen járművel és azon törjük a fejünket, vajon melyik autómentő vállal ilyen munkát. Ha ráadásul éjszaka ér minket kár, még nagyobb bajban érezhetjük magunkat. Ebben lehet segítségére a 024automento.hu.

Cégünk profiljába ugyanis beletartozik a mezőgazdasági gép szállítása, mezőgazdasági kis gépek szállítása is. Tehát nem csak motorokat, autókat szállítunk. Továbbá fontos kiemelnünk, hogy nevünkből is látszik, hogy egy 8-tól 4-ig munkaidős cég vagyunk. Bármikor történhet baleset, bármikor lehet baj, így bármikor számíthat ránk.

Mezőgazdasági gép szállítása esetén is ugyanaz a szabály, mint minden más gépjárműnél. A súlykorlátunk 3 tonna.

Amennyiben szükségük lenne utasai hazaszállítására is, abban is számíthatnak ránk. Autómentés akár 30 percen belül elérhető cégünkkel. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a mozgásképtelen futómű sérült, kitört kerekű és kormányozhatatlan vagy automataváltó hibával rendelkező parkoló állásba maradt autók szállítását is gond nélkül megoldjuk.

Ha tehát mezőgazdasági kis gép szállítására lesz szüksége a jövőben, hívja a +36 20 552 4953-as telefonszámot és juttassa haza járművét épségben.

Mezőgazdasági gép szállítás

A mezőgazdasági gép szállítás nem csupán egy egyszerű szállítási feladat, hanem egy összetett folyamat, ami során számos logisztikai és műszaki kihívás felmerülhet. Ezen gépek gyakran nagy méretűek, nehezek és formájuknak, kialakításuknak köszönhetően speciális eljárást igényelnek a fuvarozás során.

Mezőgazdasági gép szállítás a 024automento.hu segítségével

A mezőgazdasági gép szállítás első lépése mindig a tervezés. A munkát nagyban befolyásolja a gép mérete, súlya, alakja és az útvonal is. Mindezeket összevetve kell kiválasztani a megfelelő szállítóeszközt és a szállítás módját is. A 024automento.hu csak 3 tonnát meg nem haladó mezőgazdasági gépek szállítását tudja vállalni!

A mezőgazdasági gép szállítás az esetek többségében közúton történik. Ilyenkor figyelembe kell venni az közúti korlátozásokat, mint amilyen a maximálisan szállítható méretek és súly szabályozása.

Az ilyen jellegű szállítások mindig nagy odafigyelést igényelnek a sofőr kollégák részéről. A rakomány súlya miatt ügyelniük kell a sebességre, óvatosan kell kanyarodniuk és az esetleges lejtőkkel is vigyázniuk kell. Mindig körültekintően kell vezetniük és a kiváló manőverezési készségek is igencsak fontosak.

Mezőgazdasági gép szállításban van szüksége segítségre? Látogasson el a 024automento.hu-ra!