A mezőgazdasági gép szállítás, vagy mezőgazdasági kisgép szállítása sok fejtörést okozhat. Ott állunk az út mentén egy ilyen járművel és azon törjük a fejünket, vajon melyik autómentő vállal ilyen munkát. Ha ráadásul éjszaka ér minket kár, még nagyobb bajban érezhetjük magunkat. Ebben lehet segítségére a 024automento.hu.

Cégünk profiljába ugyanis beletartozik a mezőgazdasági gép szállítása, mezőgazdasági kis gépek szállítása is. Tehát nem csak motorokat, autókat szállítunk. Továbbá fontos kiemelnünk, hogy nevünkből is látszik, hogy egy 8-tól 4-ig munkaidős cég vagyunk. Bármikor történhet baleset, bármikor lehet baj, így bármikor számíthat ránk.

Mezőgazdasági gép szállítása esetén is ugyanaz a szabály, mint minden más gépjárműnél. A súlykorlátunk 3 tonna.

Amennyiben szükségük lenne utasai hazaszállítására is, abban is számíthatnak ránk. Autómentés akár 30 percen belül elérhető cégünkkel. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a mozgásképtelen futómű sérült, kitört kerekű és kormányozhatatlan vagy automataváltó hibával rendelkező parkoló állásba maradt autók szállítását is gond nélkül megoldjuk.

Ha tehát mezőgazdasági kis gép szállítására lesz szüksége a jövőben, hívja a +36 20 552 4953-as telefonszámot és juttassa haza járművét épségben.