A lakókocsi szállítás időszakosan népszerűbb. A főszezon általában a nyári időszak, de főszezonon kívül is vannak lakókocsis kirándulások. Így pedig megeshet, hogy szükség lesz lakókocsi szállításra is.

A lakókocsi szállítás, vagy a lakókocsi mentés sok fejfájást okozhat, azonban mi segíthetünk. A 024automento.hu-nál az a célunk, hogy Ön, utasai és járműve is biztonságban hazaérjen. Éjjel-nappal a szolgálatára állunk. A lakókocsi mentés ugyanúgy működik, mint bármilyen más jármű szállítása és mentése. Azonban kicsit azért más eszközre lehet szükségünk ilyenkor. Ezért mindenképp előre jelezze, ha lakókocsi mentésre lesz szüksége.

Fontos különbség lehet azonban, ha lakókocsiról vagy lakóautóról beszélünk. Másfajta vontatóra, eszközökre lehet szükségünk. Mindenképp tájékoztassa diszpécserünket bejelentéskor arról, hogy milyen méretei vannak a lakókocsinak.

Hogy van-e bármilyen nehezítő tényező, sérülése a járműnek, ami kihathat a szállítás körülményeire. Cégünk gondoskodik utasai hazajuttatásáról is, azonban ezt is jelezze időben munkatársainknak. A lakókocsi szállítás fixplatós autómentővel vagy trélerrel történik.

Hívja munkatársainkat a +36-20/552-4953-as telefonszámon, vagy írjon nekünk online. Tudja biztonságban játművét és utasait.