A gépszállítás árak 2024-ben is hasonlóan mozognak, mint az elmúlt években. A gépszállítás ára több mindentől is függhet.

  • A munkagép méretétől
  • A munkagép súlyától
  • A szállítás távolságától
  • A munkagép problémájától, a kár nagyságától

Cégünk többféle jármű szállítását is vállalja az egész ország területén. Lehet az tehát egy motorkerékpár, autó, kisebb munkagép is vagy netalán egy csónak. A súlyhatár azonban a 3 tonna.

Ha munkagép, akkor lehet az bobcat, minikotró, áramfejlesztő vagy miniúthenger. Cégünk nem csak gépeket, de raklapos áruszállítást is vállal. Legyen szó akár járművekről, akár áruról, munkatársaink minden alkalommal gondosan ügyelnek a rögzítésre.

Az autószállítás is és a gépszállítás is minden esetben gyorsan és zökkenőmentesen zajlik. Cégünk akár 15 percen belül kiér a helyszínre. Éjjel-nappal szolgálatára állunk. Hívjon minket bátran.

Bejelentkezéskor mindenképp tájékoztassa munkatársunkat a jármű típusáról, súlyáról, meghibásodása súlyosságáról. Továbbá, amennyiben szüksége lesz személyszállításra is, ezt is jelezze már a telefonban.

A gépszállítás ár tehát függhet az autómentés helyszínétől. Mások az árak Budapesten, Pest megyében és vidéken. Budapesten 7.000 forinttól kezdődnek a mentések árai, Pest megyében 10.000-től. Pest megyén kívül 100 forint/km-es árral dolgozunk.

Azonban nagyjából be lehet lőni a felső határt is. Budapesten nagyjából 20.000 forintig, Pest megyében nagyjából 35.000 forintig mennek fel az árak.

Ha fontos Önnek a gépszállítás ára is, mindenképp válassza a 024automento.hu-t! Nálunk minden szempontból megnyugvásra lelhet.