Amikor autómentésre kényszerülünk, mindenképp tudnunk kell néhány alapszabályról. Mik is tehát az autószállítás szabályai?

Ha autószállítást szabályosan szeretne mindenképp elvégezni, inkább bízza a munkát a szakemberekre. Cégünk nappal is és éjszaka is vállalja az autók mentését és szállítását. 3 tonnáig vállaljuk a szállítást.

Nézzük, mikre is érdemes figyelni, mik az autószállítás szabályai?

  • Nem vontatunk motort
  • Más típusú járművet kizárólag 40 km/h sebességgel lehet vontatni
  • Olyan járművel szabad csak vontatni, aminek súlya eléri a vontatott jármű súlyának legalább felét
  • Fékhibás vontatott jármű esetében azonban jobb, ha meghaladja a vontató jármű súlya a vontatottét.

Autószállítást akkor érdemes választani, ha messzebb távon van szükség az autószállításra. Autópályán például. Minden olyan esetben, amikor a vontatás már nem opció. Ilyenkor hívjuk az autómentőt, akik az autószállítást szabályosan meg tudják oldani.

Cégünk tehát az egész ország területén vállalja az autószállítást, bikázást pedig Pest megyében. Így mindenképpen biztonságban tudhatja járművét és utasait.

Ami mindenképp fontos, hogy diszpécserünket mindenképpen értesítse a körülményekről. A pontos segítségnyújtáshoz szükség van a pontos helyszínre, a károkra és az utasok számára is.

Válassza a 024automento.hu-t, válassza a biztonságos autószállítást!

Az autószállítás minden ügyfél számára egy nehézkes feladat. Hogyan oldja meg? Egymaga csinálja vagy kérje inkább szakértő segítségét? Kit érdemes ilyenkor hívni?

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik autószállítással, így már igazán részletesen ismeri az autószállítás szabályait. Ha egy jármű például lejárt, forgalomból kivont okmányokkal rendelkezik, akkor az nem vehet részt közúti forgalomban. Nem hajtható, csak külön engedéllyel, amit nem minden esetben adnak meg. Ez esetben ajánlatosabb a kockáztatás helyett cégünk és szakembereink segítségét kérni. Tréleres autószállítás révén rövid idő alatt, szinte bárhová eljuttatjuk a járművet. Fontos: lejárt, forgalomból kivont okmányokkal vontatni sem szabad a járművet!

Miért érdemes tehát a 024Autómentőt választani?

  • Ismerjük az autószállítás szabályait, naprakész információkkal rendelkezünk
  • 0-24 órás ügyfélszolgálat: Ügyfélszolgálatunk a nap mind a 24 órájában elérhető, éjjel és nappal is szállítani tudunk
  • Könnyed időpontegyeztetés: Ügyfélszolgálatunkra a könnyed és hatékony munkavégzés jellemző, mindig igyekszünk ügyfeleink igényeinek eleget tenni
  • Szakszerű és megbízható autószállítás: Az autószállítás szabályainak megfelelőn, precízen rögzítve szállítunk minden járművet, biztos lehet benne, hogy nem esik baja