Megbízható és professzionális targonca szállításra van szüksége megfizethető áron? A legjobb helyen jár!

Cégünk sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik az autómentés és szállítás, és egyéb szállítási megbízások területén. A fő tevékenység mellett vállalni tudunk raklapos áruszállítást, munkagép szállítást és targonca szállítást is. Legyen szó meghibásodott járműről, szállítani kívánt gépekről vagy egyéb fuvarozási feladatokról, szinte minden 3 tonnát meg nem haladó kérést teljesíteni tudunk!

Targonca szállítás Budapest és környékén? 024 automento.hu

Mindig arra törekszünk, hogy szolgáltatásunk magas színvonalú legyen, ügyfeleink pedig ehhez kedvező áron juthassanak hozzá. A targonca szállítás árát a földrajzi távolság, a szállítani/menteni szükséges jármű mérete és típusa is befolyásolja. Külföldön és belföldön is vállalni tudunk megbízásokat! Pontos árajánlatért hívja munkatársunkat a +36209188649-es telefonszámon!

A targonca szállítás Budapest szolgáltatásunkhoz tartozó telefonszám 0-24 elérhető, a nap bármely órájában kereshet minket, ha mentésre vagy szállításra lenne szüksége! Éjjel és nappal is elérhetők vagyunk tehát, legyen szó akár külföldi, akár belföldi szállításról.

Targonca szállítás Budapest és környékén? Hívja a +36209188649-es telefonszámot!

Magas színvonalú felszereléssel rendelkezünk, több kifejezetten autómentésre, targonca szállításra kialakított jármű áll a rendelkezésünkre. A bejelentést követően rövid időn belül kiérkezünk a helyszínre. Kollégáink sokéves munkatapasztalatának hála mindig hatékonyak, gyorsak és precízek tudunk lenni.

Targonca szállítás, autómentés és egyéb munkagépszállítás esetén hívja Ön is a +36209188649-es telefonszámot!

Targonca szállítás

Miért érdemes a 024Autómentőt választani targonca szállításhoz és egyéb szállítási feladatokhoz?

 • 0-24 órás ügyfélszolgálat: Cégünk ügyfélszolgálata éjjel és nappal is elérhető, szakembereink készenlétben várják a bajba jutott autósok hívását
 • Precizitás és megbízhatóság: Legyen szó autó, motor, kisteherautó vagy akár targonca szállításról, mindben segíteni tudunk. Nagy odafigyeléssel és modern felszereléssel dolgozunk, hatékony munkát végzünk
 • Tapasztalt szakemberek: csapatunk jól képzett és nagy tapasztalattal rendelkezik a területen, a járművek biztonsága mindig elsődleges számukra
 • Modern autómentő flotta: Autómentő járműparkunk modern modellekből tevődik össze, a legmagasabb biztonsági és technikai szabványoknak is megfelelnek.

A 024Autómentő targonca szállítás és egyéb szolgáltatásai:

 • Autómentés a különböző autópályákról
 • Autószállítás
 • Motorszállítás
 • Targonca szállítás
 • Kisteherautó szállítás
 • Autó bikázás
 • Versenyautó és driftautó szállítás

Amennyiben targonca szállításra van szüksége, vegye fel bátran a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Ott minden szükséges részletet ismertetni fogunk Önnel, ami felmerülhet.

Tehát ha targonca szállítás, akkor 024Autómentő!