Solymár egy Pest vármegyében, azon belül is a budapesti agglomerációban található nagyközség. Ráadásul Magyarország legnépesebb nagyközségéről van szó, ami a 10-es főút mellett fekszik. Mindezekből kifolyólag nagy forgalom jellemzi a régiót, napi szinten nagyszámú ember és járműtömeg halad keresztül rajta. Cégünk autómentés Solymár szolgáltatását a térségben bajba jutott autósok megsegítésére hoztuk létre!

Autómentés és autószállítás Solymár a 024Autómentővel!

Egy meghibásodás minden sofőrt váratlanul ér, ráadásul mindig a legrosszabb pillanatban. Annak érdekében, hogy enyhíteni tudjuk ezen stresszes szituációkat, létrehoztuk autószállítás Solymár szolgáltatásunkat. Igyekszünk Budapest és az agglomeráció egészét lefedni, és segítséget nyújtani mindazoknak, akik bajba jutottak az úton.

Miért válassza a 024Autómentő autómentés és autószállítás Solymár szolgáltatását?

  • 0-24 órás ügyfélszolgálat: Ahogy a nevünkben is szerepel, mi a nap 0-24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk. Legyen szó éjjel vagy nappal történő mentésről, csapatunk mindig segíteni tud!
  • Gyors munkavégzés: Hívását követően mindig igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt kiérkezni a helyszínre. Ha megoldható, akkor helyben megpróbáljuk elhárítani a problémát, ha ennél komolyabb a gond, akkor pedig elszállítjuk a járművet, sőt utasait is!
  • Biztonság és megbízhatóság: Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az autómentés Solymár terén, mindig nagyfokú precizitással bánunk a járművekkel, odafigyelünk a sofőrre, utasokra is. Mindezt modern felszereléssel és járművekkel tesszük.

Autószállítás vagy autómentés Solymár és környékén? Hívja a 024Autómentőt a +36 20 552 4953-as telefonszámon!