Autómentésre számos különböző oknál fogva sor kerülhet. Az egyik leggyakoribb probléma mégis az, amikor lefulladás után nem indul be a jármű.

Különböző okok, amelyek miatt az autó nem indul el

A motor indításához üzemanyag, levegő és magas hőmérséklet szükséges. Ha a felsorolt elemek közül akár csak az egyik is hiányzik, a motor nem fog beindulni.
Ha szerencsénk van, ilyenkor csak valamilyen kisebb problémával állunk szemben, melynek olcsó és gyors a javíttatása.
A baj helyreállításához el kell juttatni a járművet egy szerelőhöz.
Itt jövünk mi a képbe.

Közúti segítségnyújtás és autómentés Taksony

Gyakran hívnak bennünket azzal a problémával, hogy lefulladás után nem indul a jármű. Ekkor feltehetően az indítómotor gyújtáskapcsolójával van a baj.

Az indítómotor meghibásodásán kívül, a lemerült akkumulátor is sűrűn okoz fejfájást. A halvány fényszórók és a nehezen vagy egyáltalán nem induló motor egyaránt baljós jelek az akkumulátort illetően. Ilyenkor két dolgot tehet a jármű tulajdonosa. Megkísérelheti ő maga bebikázni a motort, vagy hívhat egy autómentőt. Ha az utóbbi mellett dönt, mi az autómentést Taksony bármely részén elvégezzük számára. Autóját biztonságosan és zökkenőmentesen a legközelebbi szervízbe szállítjuk.

Autómentés Taksony bármely részén
Taksony bármely részén is mondott csődöt az akkumulátor, ment tönkre az önindító vagy lépett fel bármely más probléma, mi segítünk Önnek! Gyorsan, megbízhatóan és éjszakai felár felszámolása nélkül!

Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját szállítás közben, akkor hívjon minket bizalommal!