Nagykőrös nevét már kisgyerekként megtanulja mindenki, hiszen a Pest megye délkeleti részén lévő településen élt és dolgozott 10 éven keresztül tanárként Arany János, a Toldi szerzője. A város ma csökkenő lélekszámú, de a Budapesthez való közelsége hosszú távon vonzóvá teszi. A Kecskemét és Cegléd közt fekvő Nagykőrös kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, ugyanis az M4-es és M5-ös autópályák fogják közre, így a főváros viszonylag könnyen megközelíthető innen.

 

024autómentő szolgáltatásai Nagykőrösön és térségében

Ahol nagy a forgalom, ott sok a baleset is – ez elkerülhetetlen összefüggés. Ha bajba került, autója karambolozott, koccant, árokba csúszott, vagy egyszerűen csak műszaki probléma akadályozza a továbbhaladását, akkor hívjon bennünket! Az év minden napján (igen, hétvégéken és ünnepnapokon is), nonstop (akár éjszaka is), a nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Ne feledje: autómentés, autószállítás, kisbusz vagy furgonmentés esetén, Nagykőrösön is válasszon bennünket! Ideális esetben akár 15–20 perc alatt a helyszínre érünk, hogy szakszerű segítséget nyújtsunk (természetesen az autópályán is) képzett, tapasztalt kollégáinkkal és jól felkészített trélereinkkel.

Félretankolás, amire érdemes odafigyelni

Most, amikor az üzemanyagárak robbanásszerű emelkedésének lehetünk tanúi, még fokozottabban oda kell figyelnünk a tankolásnál. Az egyik leggyakoribb hiba a félretankolás, vagyis amikor dízel helyett benzint juttatunk a jármű tankjába – vagy éppen fordítva. Ezek a sietségből, figyelmetlenségből, dekoncentráltságból adódó problémák jóval nagyobb gondot okozhatnak, mint első gondolnánk, ezért azonnali szakszerű intézkedésre van szükség. A legfontosabb: ha észrevette a tévedést, ne indítsa be a járművet!

Félretankolni nem is olyan egyszerű, mint hinnénk, mert a tankolópisztoly csöve eltérő méretű gázolaj, illetve benzin esetében. Némi mesterkedéssel ez persze nem jelenthet akadályt, és ha a járművezető a pisztolyon lévő jelölést is figyelmen kívül hagyja, akkor máris kész a baj. Általánosságban elmondható, hogy a dízelautókban nagyobb károkat okoz a benzin, mint fordítva. Ráadásul a benzines töltőpisztoly vékonyabb kialakítású, így simán elfér egy gázolajos autó töltőnyílásában. Hasznos tudni, hogy nem minden csepp benzin káros a dízeljárművek számára, ha tehát csak 2-3 liter ment a tankba, akkor tegye tele a kocsit gázolajjal, és utána – elvileg – már mehet is az útjára. Ez azonban csak a régebbi típusú járműveknél működő módszer, a modern autóknál érdemes szakembert hívni.  A helyzet valamivel egyszerűbb, ha benzin helyett tankolt gázolajat, mert a benzines autók kevésbé érzékenyek az ilyen malőrökre. Persze, elindulni ilyenkor sem érdemes a tank és a teljes rendszer kitisztítása nélkül. A motor akár ki is gyulladhat, illetve tönkremehet a katalizátor, ezek pedig mindig nagy költségű javítással járnak. Egyszerűbb módja a segítségkérésnek, ha járműmentőért telefonál, aki elviszi a hibás kocsit a szervizbe vagy a szerelőhöz. Amennyiben félretankolta a személyautóját, motorkerékpárját, furgonját, kisteherautóját, terepjáróját, esetleg erőgépét, akkor keresse csapatunkat Nagykőrösön, Budapesten, Pest megyében, sőt országosan is!

Autómentő szolgáltatásaink Nagykőrösön

Cégünk a Nagykőrösön élő lakosok igényeihez igazította autómentési szolgáltatásait. A legtöbbször ezekhez a problémákhoz vonulunk ki segítséget nyújtani.

 • Roncs vagy papír nélküli autók szállítása.
 • Bikázás
 • Félretankolás utáni autómentés.
 • Furgon és haszongépjárművek mentése.
 • Mozgásképtelenné vált autók szállítása.
 • Luxusautók mentése.
 • Motormentés.
 • Tréleres autómentés.
 • Tréleres autószállítás.

Egyedi feladatok:

 • Gépszállítás.
 • Raklapos áruk szállítása.
 • Munkagépek szállítása.

Ha Önnek autómentésre van szüksége Nagykőrösön vagy a közeli településeken, számíthat autómentő vállalkozásunkra. Precízen és hatékonyan dolgozunk, mindezt megfizethető áron tesszük. Hívja a 024autómentő csapatát az év bármelyik napján NONSTOP, segítünk megoldani a felmerült problémát.