Meghibásodott gépjárműve, de nem tudja, hogy melyik autómentőt érdemes hívni? Íme, néhány tipp a megbízható autómentő kiválasztásához!

Autónk meghibásodása általában váratlanul ér minket, így érdemes mindig felkészülten útnak indulni. Mit értünk ez alatt? Ha nagyobb útra indulunk, akkor mindenképp vigyük el ellenőrzésre a járművét egy szerelőhöz előzetesen, ezáltal a hibák többsége elkerülhető. Természetesen ennek ellenére is bekövetkezhetnek kisebb nagyobb meghibásodások, így érdemes néhány megbízható autómentő telefonszámot is elmenteni telefonunk névjegyzékébe.

Megbízható autómentőt keres? Hívja a 024 Autómentőt!

A megbízható autómentők éjjel-nappal elérhetők, szakszerűen válaszolnak a megkeresésekre és sokszor már a telefonban is tanácsokat tudnak adni. Ez mellett a bejelentést követően rövid időn belül megérkeznek a helyszínre és elkezdik a mentést. A megbízható autómentők szakemberei többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Mindezt modern felszerelésekkel, mentésre kialakított gépjárművel teszik. Továbbá, segíteni tudnak a bajba jutott sofőrnek és utasainak is, elvégzik szállításukat.

A fenti állítások mind igazak szakembereink munkájára. Ügyfeleink elégedettsége az első, így mindig igyekszünk ténylegesen a legrövidebb idő alatt a helyszínre jutni és mindenben segíteni.

Ha megbízható autómentőre van szüksége, akkor keressen bennünket a +36 20 552 4953-as telefonszámon!

Szolgáltatásaink:

  • Balesetet szenvedett autók elszállítása
  • Autómentés főúton
  • Sportautók szállítása
  • Egyedi vízi járművek szállítása
  • Lakókocsi szállítás
  • Autó bikázása
  • Futóműsérült autók mentése
  • Furgonmentés
  • Gépszállítás
  • Kisteherautók szállítása

024automento.hu, a megbízható autómentő

Mikor lehet megbízható autómentőről beszélni? Az autómentő legyen mindig elérhető, megfizethető.

Cégünk, a 024 autómentő azonban még rátesz egy lapáttal erre a sorra. Hiszen autómentőnk nem csak az autóról gondoskodik. Maximum négy ember szállítását is vállalja.

Nem csak személygépjármű szállítását vállalja!

Az autómentő nevével ellentétben azonban nem kizárólag autókat szállít. Motorkerékpáros balesetekkor, meghibásodásokkor is lehet ám számítani cégünkre. Ezért is vagyunk megbízható autómentősök.

Autón és motorkerékpáron kívül pedig egészen 3 tonnáig vállaljuk a járműmentést, ami egy kisebb munkagépet jelent.

A 024 autómentő éjjel nappal készenlétben van, és felár nélkül vállalja az esti járműszállítást is. Ezért is megéri!

Hiszen Ön akármikor lehet bajban, akármikor szüksége lehet a segítségre, nem jelenthet plusz költséget, ha este történik a baj.

Ha tehát megbízható autómentőt keres, akkor hívja munkatársainkat!